Image of a gekko

Ta kontakt och koppla samman

Oavsett om det handlar om att diskutera digital handel, utforska spännande jobbmöjligheter eller bara dela något, kontakta vårt fantastiska team.

 

Vi är redo för en avslappnad pratstund, så skicka bara ett meddelande till oss. Vi älskar att koppla upp oss med entusiastiska människor, så tveka inte att höra av dig till oss.

 

Låt oss brainstorma idéer, ta oss an digitala utmaningar eller bara ha en pratstund – vi ser fram emot att höra från dig!

Meningsfullt samarbete

I bluemint tror vi på att skapa meningsfulla kopplingar med våra kunder. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi ser fram emot att höra från dig. Oavsett om du har frågor om våra produkter, behöver hjälp eller bara vill dela dina tankar är vi här för dig. Betrakta inte detta bara som en kontaktsida utan som en ingång till samarbete. Dina insikter och feedback är ovärderliga och hjälper oss att förbättra våra tjänster och anpassa våra produkter efter dina behov.

 

Tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon. Vårt team är dedikerat till att säkerställa att din upplevelse med oss är smidig och njutbar. Kom ihåg, på bluemint är du inte bara en kund; du är en integrerad del av vårt utökade team. Vi ser fram emot att bygga en långvarig relation och ge dig den exceptionella service du förtjänar. Låt oss ge oss ut på den här resan tillsammans.

Låt oss prata tillsammans

Vi uppskattar verkligen feedback från våra kunder! Oavsett om det är frågor, kommentarer eller önskemål, är vi här för att hjälpa dig att nå dina mål.

 

Vi ser fram emot att höra från dig och är redo att hjälpa till!

 

Tveka inte att kontakta oss via e-post på info@bluemint.se. Eller ring +46 (0)36-777 04 85. Vi lovar att det kommer att bli ett av de bättre telefonsamtalen du gör idag!

Norge

Image of Martin

Martin Vea
martin@bluemint.no

Lagårdsveien 73
4010 Stavanger

Sverige

Image of Alex

Alexander Fundin
alexander@bluemint.se

Hamnparken 4
573 35 Tranås

Litauen

Image of Arnoldas

Arnoldas Turulis
arnoldas@bluemint.dev

Vilnius

Bli bekant med oss

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här. Håll dig uppdaterad och se vilka insikter vi delar och vad vi gör.

Rulla till toppen