Vilka är bluemint

Om oss

Vi är ett team av experter på e-handel och produktutveckling, med stort fokus på säkerhet, kvalitet och prestanda. Vi bygger digitala produkter som håller länge. Genom att vara ett erfaret och kompetent team kan vi undvika överraskningar och fokusera på kvaliteten på de produkter och lösningar vi levererar.

”Vår vision är att vara er föredragna leverantör av digitala lösningar.”

Vi är angelägna om att hjälpa teknikdrivna företag att nå sina affärsmål med vår hjälp vilket är möjligt tack vare vårt fantastiska team.

Vi är idag etablerat med kontor i Norge och Sverige.

Arbeta med oss ​​| Se våra lediga tjänster

bluemint letar alltid efter nya utvecklare, projektledare och generella experter inom e-handel.

Partner, snarare än leverantör

Vi förstår att våra kunder letar efter mer än bara en leverantör

Öppenhet

Vi tror att öppenhet och kommunikation är nycklarna till bra mjukvara. Regelbundet rapporterar vi projektets framsteg till våra partners och sätter prioriteringar för nästa iteration. Ni kan även kontrollera framsteg dagligen i våra projektverktyg och dessutom alltid komma i kontakt med projektteamet via projektets chattrum på Slack. Vi anpassar vår arbetsprocess utifrån era behov och flöde för att leverera resultatet på det mest effektiva sättet.

Initiativ

Varje projekt är unikt och vi behöver veta hur ert företag fungerar, vilka era mål är och vilka utmaningar ni måste övervinna. Vi kommer aktivt att följa upp med idéer. Vi analyserar konkurrenter, utforskar strategier och tar hänsyn till marknads- och designtrender och teknologier. Det bästa sättet att lösa ett problem är att titta på det från alla vinklar. Tillsammans kommer vi att hålla kursen i rätt riktning och vara en aktiv rådgivare.

Ansvar

Vi är er tekniska partner och du kommer inte behöva vara ensam med tekniska problem och utmaningar. Vi hjälper er alltid med produktutveckling, implementering och systemunderhåll. Vi håller affärskorrespondens konfidentiell och vi undertecknar gärna NDAs (Non-Disclosure Agreement) och DPA (Data Processing Agreement). Vi använder SOLID-principerna för att leverera läsbar kod av hög kvalitet. Vi undviker hinder genom att arbeta smart från början och hela vägen igenom. Ni kan alltid lita på oss i en nödsituation. När projektet avslutas kommer vi att finnas tillgängliga för underhåll och support eller för att diskutera ert nästa mål.