Partners

Ingen kan vara bäst på allt, men tillsammans med seriösa och kompetenta partners utgör vi på bluemint en helhetsleverantör utöver det vanliga som gör e-handel enkelt.

Nedan presenterar vi en översikt av dessa partners och genom att klicka på logotyperna länkas du direkt till deras respektive hemsidor.

Med Reachu kan du enkelt koppla onlinehandelssystem, tredje part och andra tjänster. Detta gör det lättare att dela information och automatisera leveranskedjan. Med Reachus universella API och plattform kan du bygga helt nya shoppingupplevelser online i allt från appar till virtuell verklighet och video.

Clerk.io grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är en allt-i-ett plattform för anpassning av e-handel som automatiskt analyserar beteende, trender och transaktioner för att presentera kraftfulla sökresultat i realtid, produktrekommendationer och marknadsföringsmail.

Lipscore är världens mest effektiva e-handelsplattform för kundbetyg och -recensioner. Vårt verktyg bidrar till att skapa en win-win-situation:
ägare av onlinebutiker får en unik inblick i sina kunders shoppingupplevelse, ökar sin trovärdighet och förbättrar försäljningen, samtidigt som kunderna får möjligheten att göra bättre och mer informerade e-handelsköp tack vare objektiva och autentiska recensioner från andra användare.
“Genius lies in simplicity” var det vägledande motto som användes under utvecklingen av UX-designen. Resultatet? Ett genomsnitt på 20 % svarsfrekvens, vilket är mer än 3 gånger högre än marknadens genomsnitt!

PriceShape är ett Software as a Service (SaaS) företag, specialiserat på prisövervakning för e-handelsföretag och varumärken – vilket gör det möjligt för dem att vinna mer försäljning och maximera intäkterna. PriceShape hjälper onlinesäljare att optimera sin prisstrategi, baserat på konkurrentdata – inklusive priser, lager och sortiment.