Image of leaves

Digital handel

Genom många framgångsrika samarbeten med skickliga kunder har vi utvecklat specifik kompetens inom att skapa framgångsrika digitala handelslösningar och webbapplikationer.

 

I bluemint ser vi fördelarna med en noggrann förstudie för alla typer av projekt, särskilt inom e-handel och webbapplikationer. Vår omfattande erfarenhet gör oss kapabla att skapa den idealiska miljön för att ditt projekt ska bli en framgång.

 

En framgångsrik digital strategi inom e-handel börjar med att definiera tydliga mål och vägkartor. Vi förstår att sunda beslut utgör grunden för ansvarsfull handling, och vårt mål är att ge dig den nödvändiga insikten för att fatta informerade beslut.

Lösningar för framgång

Vårt erfarne team, med nesten 20 års erfaring innenfor både kommersiell og teknisk e-handel, er dedikert til din suksess på den digitale reisen. Vi er mer enn bare leverandører; vi er deres partner i å realisere de beste resultatene. Vi utvikler effektive e-handelsløsninger som tar deres e-handel til neste nivå.

 

Les mer om Magento 2, Adobe Commerce og WooCommerce.

 

Vad vi kan stödja er med:

Val av teknologi

Vi hjälper er att välja rätt teknologi som harmoniserar med er digitala strategi och som lägger grunden för framgång.

Projekt- och produktledning

Från idé till implementering ser våra erfarna projektledare till att era digitala initiativ blir framgångsrika. Vi styr processer och produkter för en lyckad implementering.

Certifierade utvecklare

Våra certifierade utvecklare är redo att leverera högkvalitativ utveckling och anpassningar som möter era unika behov och utmaningar.

Rådgivning och effektrealisering

Vår breda rådgivningsmiljö ser till att er investering ger önskad effekt. Vi samarbetar med er för att maximera värdet av varje digital investering.

Kompletta e-handelslösningar

Vi erbjuder omfattande e-handelslösningar som täcker alla aspekter, från koncept till implementering. Er framgång är vårt mål från början till slut

Är vi en perfekt match?

Våra typiska kunder är ambitiösa företag som betraktar sin webbutik som en investering snarare än en kostnad. Med en genomsnittlig omsättning på minst 200 000 SEK per månad och interna resurser avsatta för samarbete, får våra kunder flera fördelar.

Kvalitet och skalbarhet

Vi lägger vikt vid kvalitet och skalbarhet så att er lösning växer i takt med era ambitioner.

Lång erfarenhet

Vår långa erfarenhet gör oss kapabla att hantera stora ordermängder och komplexa produktkataloger effektivt.

E-handel

Vår approach fokuserar på att erbjuda en positiv och personlig kundupplevelse. Det inkluderar utmärkt kundsupport, enkel navigering, transparent produktinformation och en effektiv utcheckningsprocess.

B2C/D2C Digital Handel

Vi förstår utmaningarna och möjligheterna för rena D2C-aktörer och har implementerat lösningar för att konkurrera med större konkurrenter.

B2B Digital Handel

I takt med förändrade B2B-konsumentvanor och förväntningar har vi omfattande expertis i att hantera utmaningar inom B2B-sektorn.

Få en solid plattform for vekst med vår beprövade e-handelslösning, som inkluderar skalbarhet, integrationer, ERP-integrationer och professionell hosting. Er webbutik kommer att vara värd på säkra, snabba och optimerade servrar, med tillgänglighet både i Sverige och Norge.

Icon digital strategy

Digital strategi

Som experter inom digital strategi möjliggör vi företags framgång i det ständigt föränderliga digitala landskapet.

icon_digital_commerce

Digital commerce

Mer försäljning, bättre kundupplevelser, smartare processer. Vi utvecklar lösningar för nästa nivå.

icon_ux

User experience

Vi förstår kundernas behov och skapar skräddarsydda lösningar som ger er det lilla extra som kunderna älskar!

digital_solutions

Digitala lösningar

Behöver ni anpassade webbapplikationer eller integrationer? Vi hjälper er genom processen.

Låt oss prata tillsammans

Vi uppskattar verkligen feedback från våra kunder! Oavsett om det är frågor, kommentarer eller önskemål, är vi här för att hjälpa dig att nå dina mål.

 

Vi ser fram emot att höra från dig och är redo att hjälpa till!

 

Tveka inte att kontakta oss via e-post på info@bluemint.se. Eller ring +46 (0)36-777 04 85. Vi lovar att det kommer att bli ett av de bättre telefonsamtalen du gör idag!

Norge

Image of Martin

Martin Vea
martin@bluemint.no

Lagårdsveien 73
4010 Stavanger

Sverige

Image of Alex

Alexander Fundin
alexander@bluemint.se

Hamnparken 4
573 35 Tranås

Litauen

Image of Arnoldas

Arnoldas Turulis
arnoldas@bluemint.dev

Vilnius

Bli bekant med oss

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här. Håll dig uppdaterad och se vilka insikter vi delar och vad vi gör.

Rulla till toppen