About

Lär känna oss!

Hej där!

 

bluemint är teamet när det kommer till e-handel och produktmagi, med fokus på säkerhet, förstklassig kvalitet och prestanda. Vi skapar digitala läckerheter som varar. Med vår kunniga personal överraskar ingenting oss – för oss på bluemint handlar det om att leverera produkter och lösningar som överträffar dina förväntningar.

 

”Vår vision? Att vara ditt föredragna team för allt som är digitalt!

Våra värderingar

Våra värderingar spelar en grundläggande roll i hur bluemint som företag fungerar i interaktion med våra kunder. De har en stor påverkan på hur vi kommunicerar och fattar beslut.

Öppenhet

Vi lägger stor vikt vid öppenhet och kommunikation – nyckelingredienserna för lysande programvara. Regelbundna projektuppdateringar, tillgängliga detaljer i våra verktyg och en avslappnad Slack-chatt håller dig uppdaterad. Vår arbetsflöde anpassar sig till din stil för förstklassiga resultat. Låt oss prata och se till att din programvara skiner!

Initiativ

Varje projekt är en unik resa, och vi engagerar oss för att förstå er verksamhet, mål och utmaningar. Vi är inte bara åskådare – vi dyker huvudstupa in med en ocean av idéer! Vi har en mission att analysera konkurrensen, utforska strategier, följa marknadstrender och analysera design- och teknologitrender. Att hantera ett problem är som att lösa ett pussel – du måste betrakta det från alla vinklar. Låt oss gå samman, navigera banan och vara dina aktiva rådgivare!

Ansvar

Betrakta oss som din teknologiska vän – vi stöder dig hela tiden och är alltid här för att hantera tekniska grejer och utmaningar. Vi undertecknar sekretessavtal och dataskyddsavtal. Vår kod är i toppklass, tack vare SOLID-principerna. Vi arbetar smart från början till slut genom hela projektet. Ni kan lita på bluemint i nödsituationer. När projektet är klart är vi fortfarande här för underhåll och support, eller för att diskutera nästa äventyr.

About

Vår passion

bluemint är inte bara ett företag; vi är en passionerad grupp yrkespersoner som delar en gemensam vision om att skapa värde för våra kunder. Vår mångsidiga expertis finns där för att skapa framgång, och vi kombinerar erfarenhet med kreativitet för att leverera skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov.

Låt oss prata tillsammans

Vi uppskattar verkligen feedback från våra kunder! Oavsett om det är frågor, kommentarer eller önskemål, är vi här för att hjälpa dig att nå dina mål.

 

Vi ser fram emot att höra från dig och är redo att hjälpa till!

 

Tveka inte att kontakta oss via e-post på info@bluemint.se. Eller ring +46 (0)36-777 04 85. Vi lovar att det kommer att bli ett av de bättre telefonsamtalen du gör idag!

Norge

Image of Martin

Martin Vea
martin@bluemint.no

Lagårdsveien 73
4010 Stavanger

Sverige

Image of Alex

Alexander Fundin
alexander@bluemint.se

Hamnparken 4
573 35 Tranås

Litauen

Image of Arnoldas

Arnoldas Turulis
arnoldas@bluemint.dev

Vilnius

Bli bekant med oss

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här. Håll dig uppdaterad och se vilka insikter vi delar och vad vi gör.

Rulla till toppen