Man with mobile

WooCommerce

WooCommerce är byggt på världens mest använda CMS-plattform.

 

De dedikerade webbshopssystemen är skräddarsydda för e-handel och levereras med mycket funktionalitet för detta ändamål. Ibland finns det helt enkelt inget behov av avancerad funktionalitet, och det är viktigare att komma igång enkelt utan att behöva använda en extra plattform eller genomgå en brant inlärningskurva. WooCommerce kan vara en bra lösning i sådana fall, eftersom det är en plugin som är 100% integrerad i WordPress.

 

Det faktum att WooCommerce är en plugin och inte en separat plattform gör det också mycket enklare att kombinera e-handel med alla andra funktioner du kan behöva på din webbplats, och allt hanteras från en bakomliggande sida som inte är exklusivt byggd för e-handel, utan är lämplig för att hantera hela webbplatsen.

Vem bör välja WooCommerce?

WooCommerce är ett självklart val om du redan har eller vill ha en WordPress-webbplats och behöver lägga till en mindre webbutik. Det är enkelt att installera och använda. WooCommerce kan också vara ett mycket bra val när det gäller prenumerationer och medlemslösningar. Inte bara i enkla lösningar, utan också som en del av mer komplexa webbplatser där WooCommerce kan användas tillsammans med andra moduler eller anpassad funktionalitet.

 

Vi rekommenderar dock inte WooCommerce för lösningar där huvudsyftet är produktförsäljning, eftersom dedikerade e-handelsplattformar som Magento ger bättre synlighet och användarvänlighet för större produktkataloger och inkluderar mycket mer handelsspecifik funktionalitet.

Abonnemangs-lösningar

WooCommerce passerar inte bara för enkla produkter och kan vara en bra lösning för prenumerationsföretag.

Det är inte bara e-butiker som behöver kunna ta emot betalningar. Om du har en betald medlemssektion eller säljer andra typer av prenumerationer måste du kunna ta emot upprepade betalningar, och prenumeranterna måste ofta kunna ändra sin prenumeration, se betalningar och fakturor, uppdatera kreditkortsinformation osv. Och du måste kunna hantera medlemsbasen själv.

 

För prenumerationsföretag är WordPress + WooCommerce ofta en bra lösning eftersom det finns flera tilläggsmoduler för att hantera prenumerationer, medlemskap, användarrättigheter och fasta betalningar via till exempel Stripe. Detta gör utvecklingen av relativt komplexa webbplatser betydligt billigare än om allt måste anpassas specifikt.

Bli bekant med oss

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här. Håll dig uppdaterad och se vilka insikter vi delar och vad vi gör.

Rulla till toppen