How can we help you?

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är ett team av experter på e-handel och produktutveckling, med stort fokus på säkerhet, kvalitet och prestanda. Vi bygger digitala produkter som håller länge. Genom att vara ett erfaret och kompetent team kan vi undvika överraskningar och fokusera på kvaliteten på de produkter och lösningar vi levererar.

Vi levererar en rad tjänster inom digital handel, allt från strategisk rådgivning till teknisk utveckling, användarupplevelse och förvaltning. För de allra flesta av våra kunder levererar vi ett brett utbud av tjänster från strategisk till operativ nivå.

Vad vi gör

Digital Strategi

Vi är vi specialiserade på att hjälpa företag att navigera i den digitala världens ständiga förändring. Vårt team av experter är skickliga på att utveckla omfattande digitala strategier som driver resultat och gör det möjligt för företag att frodas i den digitala tidsåldern.

Digital Commerce

Mer försäljning, bättre kundupplevelser, smartare processer. Vi utvecklar effektiva e-handelslösningar som tar er e-handel till nästa nivå. Anpassat för B2C, B2B och byggt på Magento 2, Adobe Commerce eller WooCommerce.

Vi hjälper er att fatta rätt beslut baserat på nästan 20 års kommersiell och teknisk e-handelserfarenhet.

Customer Experience

Vårt team är dedikerade till att leverera det bästa inom kundupplevelser. Vi tror på att ta oss tid att verkligen förstå våra kunders behov och mål, och använda den insikten för att skapa skräddarsydda lösningar som överträffar deras förväntningar.

Product Development

Om ni behöver anpassade webbapplikationer eller integrationer kan vi skapa dem samt hjälpa till med kravspecifikationsprocessen.

Om ni står inför ett problem som ni är osäker på hur ni ska åtgärda, uppmuntrar vi er att kontakta oss så att vi kan fastställa omfattningen av uppgiften och ge er vägledning. Vi är duktiga problemlösare med erfarenhet från en mängd olika branscher.

Förstudie är grunden till resultatet

På bluemint ser vi fördelarna med en genomtänkt förstudie för alla typer av projekt. Tack vare vår omfattande expertis som arbetar med e-handelsinitiativ och webbapplikationer kan vi skapa den idealiska miljön för ditt projekts framgång. Genom vår idealiska arbetsteknik och projektmetodik samarbetar vi med ert företag och börjar med att fokusera på era kunders krav. Alla ansträngningar görs för att garantera att den färdiga produkten uppfyller kundens krav och förväntningar. Vi leder vägen och hjälper er att bestämma det bästa tillvägagångssättet för er specifika verksamhet och avgöra vad era kunder faktiskt behöver.

Resultatet

Att jobba i projekt med era kundens behov och era projektmål som grund gör att hela slutprodukten får ett högre värde för er och era kunder. Slutprodukten formas efter de behov och förväntningar slutkunden har och med funktioner som underlättar för just era kunder. Vi levererar en fullständig förstudie som ni kommer ha nytta av i hela organisationen och inte enbart för ett specifikt projekt.