Customer Experience

Vårt team är dedikerade till att leverera det bästa inom kundupplevelser. Vi tror på att ta oss tid att verkligen förstå våra kunders behov och mål, och använda den insikten för att skapa skräddarsydda lösningar som överträffar era förväntningar.

Vi har haft turen att samarbeta med många duktiga kunder och som ett resultat har vi utvecklat en utpräglad kompetens i hur man skapar framgångsrika digitala handelslösningar och webbapplikationer.

Förstudie är grunden till resultatet

På bluemint ser vi fördelarna med en genomtänkt förstudie för alla typer av projekt. Tack vare vår omfattande expertis som arbetar med e-handelsinitiativ och webbapplikationer kan vi skapa den idealiska miljön för ditt projekts framgång. Genom vår idealiska arbetsteknik och projektmetodik samarbetar vi med ert företag och börjar med att fokusera på era kunders krav. Alla ansträngningar görs för att garantera att den färdiga produkten uppfyller kundens krav och förväntningar. Vi leder vägen och hjälper er att bestämma det bästa tillvägagångssättet för er specifika verksamhet och avgöra vad era kunder faktiskt behöver.

CRO

Majoriteten av era ansträngningar i förhållande till en onlinebutik är faktiskt inriktade på att öka konverteringen, kundvagnens storlek, trafiken eller antalet återkommande köp. Men när du använder termen ”konverteringsoptimering” eller CRO, refererar du vanligtvis till en viss metod för testning och optimering i hanteringsfasen. För att öka måluppfyllelsen iterativt är det avgörande att validera de beslut som fattats i projektet under denna fas och att kontinuerligt testa och förbättra lösningen.

Vi stödjer våra kunder i att utföra förbättringar och analyser, och vi kan göra det på alla nivåer upp till teknisk implementering och A/B-testkörning.